FELHÍVÁS!!!

A Közösen Egymásért Civil Egyesület JÁSZBERÉNYI TAGOZATÁNAK támogatására várjuk azokat a jászberényi jó magyar embereket, akik a hazug pártpolitika, a helyi kiskirályok és az álcivil egyesületek helyett egy VALÓDI CIVIL ÖSSZEFOGÁST szeretnének Jászberény vezetésében látni!
Eljött az ideje, hogy országosan is és lokálpatriótaként helyi szinten is olyan emberek vezessék a településeket, köztük Jászberényt is akik nem hatalmi és anyagi érdekek miatt kerülnek pozícióba!
A Közösen Egymásért Civil Egyesület jelöltjei mint szakmailag, mint emberileg alkalmasak arra, hogy újra visszaadják a hitet és reményt a Jászberényieknek arra, hogy lehet sokkal jobban és szebben élni ebben a gyönyörű városban.
Pár hónap alatt csodát tettek az aktivistáink, komoly létszámú szimpatizáns tábora van már az egyesületnek Jászberényben, de sosem lehetünk elegen!
Ezért arra kérünk mindenkit, aki épp eleget csalódott már a pártokráciában mindkét oldalon és elege van a hamis ígéretekből, hogy csatlakozzon hozzánk, tegyük rendbe együtt mi civilek pártpolitika mentesen a város dolgait.
Kövessenek bennünket, jelentkezzenek segítőnek, szavazzanak a jelöltjeinkre!
Elérhetőségeink:
Szatmári Anikó +36 30 935 3058 / szatmarianiko05@gmail.com
Ha egy valódi civil összefogást szeretnének támogatni, az alábbi számlaszámra tudnak utalni.
Minden forintot megköszönve, minden forint elköltéséről nyilvánosan elszámolunk!
Bankszámlaszámunk: 10104820-77792500-01005003
E mail: kozosen.e.c.e@gmail.com
Hajrá Jászberény, hajrá Közösen Egymásért Civil Egyesület!!!
Kép forrása: nagyvofély.hu