Tisztelt Látogató, Kedves Honfitársam! Üdvözlünk a Közösen Egymásért Civil Egyesület honlapján!
Ha eleged van már a hazug pártokból, pártpolitikusokból. Ha eleged van abból, hogy az elmúlt évtizedek alatt a legszebb, legszentebb jelképeinket is lejáratták az ilyen, olyan pártok, pártocskák. Ha eleged van az érdek és pénzcentrikus megélhetési politikusokból, kamu pártokból. Ha érted és érteni is akarod, hogy mit jelent az a két szó, hogy nemzetmentő és radikális… nos akkor nagyon jó helyen vagy!
Mi egy olyan közösséget szeretnénk végre valahára, ami hazugságok nélkül, értékek mentén a nemzetünk érdekében tevékenykedik.
Ami valós információkkal látja el az embereket.
Olyan közösséget ami meg tudja tölteni valódi tartalommal a nemzetmentő szót, (hagyományőrzéssel, a felbecsülhetetlen értékű kulturális és történelmi örökségünk oktatásával,  őshonos növényeink, állataink bemutatásával, elindítani végre az egész Kárpát-medencében a valódi természet, környezet és állatvédelmet szakmai alapokon,  politikusoktól, pártoktól mentesen. Ők ugyanis mindig csak a választások előtt „zöldülnek” be, de utána sorra cserben hagyják ezen területeket.)
Mindezt radikálisan, ami semmi mást nem jelent, mint gyökeres változásokon keresztül.
A részletes alapszabályunk is megtalálható az oldalunkon, aki egyetért az abban foglaltakkal és szeretne nekünk segíteni, munkánkban résztvenni, nagy szeretettel várjuk egyesületünkben.
Töltse ki a jelentkezési lapunkat, vagy egész egyszerűen lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken.
Kövessetek bennünket a közösségi felületeken is (facebook, instagram, youtube), legyetek a támogatóink!
Jó egészséget, szebb magyar jővőt kíván a
Közösen Egymásért Civil Egyesület!