Egy újabb kényes téma. KARÁCSONY-ADVENT-ADOMÁNY.

Sajnos azért kell kényes témának nevezni a karácsony előtti össznépi adománygyűjtések egy részét, mert látjuk, tudjuk, hogy sok esetben reklámszagú, érdek vezérelte adománygyűjtés folyik, arról nem beszélve, hogy nem egyszer tűnnek el az adományok, pénzek is és nem mindig ott landolnak ahova az adományozó szánja.

Egyesületünk is szeretne szerény lehetőségeihez mérten segíteni a rászorulóknak, de mivel anyagi korlátok miatt nagy adománygyűjtést nem tudunk szervezni, koordinálni, ezért a következő kéréssel fordulunk minden tagunkhoz, szimpatizánsunkhoz!

Keressen mindenki egy olyan családot a lakóhelyén amelyik valóban nagyon rászorul a segítségre és mindenki anyagi lehetőségeihez mérten egy tartós élelmiszer csomaggal ajándékozza meg!

Az NRE sümegi tagjai megkezdték a sort, Hajmáskéren már folytatják, kérünk mindenkit csatlakozzanak az egy ember egy családot támogat kezdeményezésünkhöz.

Pénzt senkinek nem adunk, Sümegen tartós élelmiszerek, kis édesség, játék került átadásra.

ÖRÖM ÖRÖMET SZEREZNI!!!

Köszönjük mindenkinek aki csatlakozik hozzánk, kérjük privátban jelezzék az egyesületnek a tagok, szimpatizánsok, hogy ki, hol tudott kis örömet szerezni rászoruló embertársainknak!

Áldott, békés adventet kívánunk mindenkinek!

Kép forrása: Meseláng

E.I.

https://www.nre.hu

info@nre.hu