Mi lehet nagyobb és fontosabb nemzetmentő munka annál, mint a társadalom egészének hiteles tényszerű tájékoztatása, életének, jövőjének megmentése?

Válaszunk: SEMMI!!!

Már pedig 2021 őszén eljutott a világ, eljutott a magyar társadalom is egy olyan káosz kellős közepébe, ahol már nem számítanak a pártpolitikusi hazugságok még az egymással szemben álló , más más világnézetű embereknek is elege van!

Egy „világjárvány”-ra való hivatkozással, olyan szintű, többnyire hazugságokon alapuló megosztottság vette kezdetét amilyenre nem volt példa évszázadok óta.

BIZONYÍTOTTAN, TÉNYSZERŰ  ellentmondások sokaságával, becsapják, megvezetik, zsarolják, fenyegetik az embereket  egy állítólagos járvány miatt, ami az orvosi szakmát is totálisan megosztja.

Mindezt bevizsgálatlan oltóanyagok felhasználása mellett úgy, hogy testvér, barát, kolléga marja a másikat a szintén hazug semmit nem érő csakis listázásra alkalmas diszkriminatív „kártyák” miatt!

Félreértés ne essék, mielőtt bárki megvádolna bennünket (is) járványtagadással, oltásellenességgel, ki kérjük magunknak.

Ha megfelelően bizonyított járvány van és arra megfelelően bevizsgált oltóannyag, védekezési lehetőség van, akkor azt mint minden épeszű ember mi is támogatjuk.

Jelen esetben egyik sem áll fenn. Fenn áll viszont egy ellentmondásos hazug világ amivel szép lassan, de biztosan tönkretesznek bennünket.

Mire is gondolunk? Például a következőkre:

Tessék mondani milyen járvány az amelyik minden nyáron megyszünik, de előre bejelentett időpontban újra és újra „támad” és emiatt életeket tesznek tönkre, fenyegetéssel, zsarolással, nyílt hazugsággal oltásra akarnak mindenkit kötelezni úgy, hogy bevizsgált oltóanyag nem létezik!!!!

Ez a „halálos vírus” nem támad egy futball EB-n, egy több százezres vadász kiállításon, egy több százezres  békemeneten, de támad egy pár száz fős koncerten a téren és támad egy temetésen, lakodalomban???!!!

Milyen járvány és vírus az ami ellen megvéd egy rongy darab, egy gézmaszk, de nem véd meg kettő állítólag biztonságos „védőoltás”? Milyen járvány és vírus az ami miatt szét kell szakítani családokat, tönkre lehet tenni embereket, életeket az értelmetlen semmit nem érő bezárásokkal, lezárásokkal???!!!

Teljesen nem törödve a valósággal két télen is totálisan eltüntként kezelték az influenza járványt?!…..és ez senkit nem zavar?

Elhitetik az  emberekkel (és sajnos érdekből vagy butaságból sokan el is hiszik), hogy az egyik percben adok neked egy oltást, egy perccel később kapsz egy „védettségi igazolványt” és már megkülönböztetve a nem oltottaktól, Te már mehetsz mindenhova, védett vagy?!

Most már odáig merészkedett a magyar kormány, hogy nyíltan felvállalva az ellentmondásokat, hazugságokat a felelősséget is másra akarja áthárítani.

A munkaadóknak adott olyan jogokat a kormány ami törvénysértő, jogtalan előnyökhöz juttathatja őket a munkavállalókkal szemben.

Jogot kaptak, hogy a NEM KÖTELEZŐ(!!!) oltást ők jogtalanul kötelezőnek minősíthessék és ha valaki nem szeretné azt felvenni, akkor elbocsáthassák, kirúghassák!

Egyszerűen felfoghatatlan ami most már zajlik ezért úgy érezzük nekünk is az írogatáson, tényközlésen kivül is tennünk kell valamit. Önökért, értünk, gyerekeinkért, unokáinkért, mindenkiért!

Felvettük a kapcsolatot több civil szervezettel, orvosokkal, szakértőkkel (valódi!!!) és egy nagyszabású tüntetésre, demontrációra készülünk!

Nem elég már a virtuális térben való eszmecsere, nem elég a pár száz fős tüntetés, ki kell állni magunkért, ki kell állnunk az életünkért, jövőnkért!

Ezért szeretnénk megkérni minden józanul gondolkodó embert, hogy vegyenek részt ezen a megmozduláson, csatlakozzanak hozzánk, támogassanak bennünket ennek megszervezésében, lebonyolításában.

Több hetes szervezés és egyeztetés van még előttünk, de nem adjuk fel.

Folyamatosan jelentkezünk, értesítjük Önöket arról, hogy hol tartunk.

https://www.nre.hu

https://www.facebook.com/nre.hu

Kép forrása: ujszo.com