Tisztelt Látogató, Kedves Honfitársam! Üdvözlünk a Nemzetmentő Radikális Egyesület honlapján!
Ha eleged van már a hazug pártokból, pártpolitikusokból. Ha eleged van abból, hogy az elmúlt évtizedek alatt a legszebb, legszentebb jelképeinket is lejáratták az ilyen, olyan pártok, pártocskák. Ha eleged van az érdek és pénzcentrikus megélhetési politikusokból, kamu pártokból. Ha érted és érteni is akarod, hogy mit jelent az a két szó, hogy nemzetmentő és radikális... nos akkor nagyon jó helyen vagy!
Mi egy olyan közösséget szeretnénk végre valahára, ami hazugságok nélkül, értékek mentén a nemzetünk érdekében tevékenykedik.
Ami valós információkkal látja el az embereket.
 
Olyan közösséget ami meg tudja tölteni valódi tartalommal a nemzetmentő szót, (hagyományőrzéssel, a felbecsülhetetlen értékű kulturális és történelmi örökségünk oktatásával,  őshonos növényeink, állataink bemutatásával, elindítani végre az egész Kárpát-medencében a valódi természet, környezet és állatvédelmet szakmai alapokon,  politikusoktól, pártoktól mentesen. Ők ugyanis mindig csak a választások előtt "zöldülnek" be, de utána sorra cserben hagyják ezen területeket.)
Mindezt radikálisan, ami semmi mást nem jelent, mint gyökeres változásokon keresztül.
A részletes alapszabályunk is megtalálható az oldalunkon, aki egyetért az abban foglaltakkal és szeretne nekünk segíteni, munkánkban résztvenni, nagy szeretettel várjuk egyesületünkben.
Töltse ki a jelentkezési lapunkat, vagy egész egyszerűen lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken.
Kövessetek bennünket a közösségi felületeken is (facebook, twitter, instagram, youtube), legyetek a támogatóink.

Jó egészséget, szebb magyar jővőt kíván a
Nemzetmentő Radikális Egyesület (NRE) elnöksége és alapító tagsága!

Program 2024: Közösségi élet

2024.05.01.
Ide jöhetnek az elképzelések a közösségi élet fejlesztéséről.
Bővebben »

2024.04.19.
FELHÍVÁS!!! A Közösen Egymásért Civil Egyesület JÁSZBERÉNYI TAGOZATÁNAK támogatására várjuk azokat a jászberényi jó magyar embereket, akik a hazug pártpolitika, a helyi kiskirályok és az álcivil egyesületek helyett egy VALÓDI
Bővebben »
TÖBB TONNÁNYI SZEMÉTHEGYEK AZ UTAK MENTÉN, AZ ERDŐKBEN!!!

TÖBB TONNÁNYI SZEMÉTHEGYEK AZ UTAK MENTÉN, AZ ERDŐKBEN!!!

2023.01.12.
  Felfoghatatlan, gyalázatos, érthetetlen és sorolhatnánk még a jelzőket arra az állapotra ami elképesztő természetkárosításként a szemünk előtt hever szerte az országban. Sok egyéb mellett most újra az utak menti
Bővebben »