Úgy hoztuk létre ezt az egyesületet, hogy a legelején tisztáztuk, változtathatunk sok mindenen, de egyetlen dolgon SOHA!

Ez pedig a hiteles, ŐSZINTE kommunikáció. Az ŐSZINTE beszéd mellett az ŐSZINTE tettek!

Nem fogunk soha hazug elvek mentén tevékenykedni, nem fogunk soha hazug dolgokat elhallgatni, mindig mindenről ŐSZINTÉN mondjuk el a vélemünyünket, tényszerűen cáfolni fogjuk a hazugságokat.

Mindezt úgy fogadtuk meg, hogy előre tudtuk ezzel sokkal több embernél verjük ki a biztosítékot mind akik szimpatizálni fognak velünk, de a nemzetünk megmentésének legfontosabb alappillére az ŐSZINTESÉG!!!

Ez egy nehéz harc, de folytatjuk.

2022-ben egy országgyűlési választás évében és egy világjárványnak hazudott világuralmi terv aljas végrehajtásának a kellős közepén nem lehet szó nélkül hagyni azt a hazugság cunamit, ami mérgezi, öli meg a társadalmunkat!

Sokan legyintenek, mondván megszokhattuk volna már, hiszen a pártpolitikusok lételeme, különösen választások előtt a hazugság, a mocskolodó, megosztó gyülöletkeltés.

NEM fogjuk megszokni, főleg nem elhallgatni, harcolni, küzdeni fogunk ellene!

Ebben a kaotikus, káoszos világunkban még egy hatalmas hazug dologgal kell megküzdeni a normalitáspárti embernek.

Az pedig nem más mint a szintén csupa hazugságon alapuló „világjárvány”, annak kezelése és kommunikációja!

Szerte a nagy világban ébredeznek az emberek, giga tüntetések, lezárások, felvonulások zajlanak a covid diktatúra ellen, a diszkrimináció ellen, az emberek tönkretétele ellen.

Mégsem érnek eredményt?! Miért is?

Nagyon egyszerű….a hazug média, a hazug politikusok, a hazug gyógyszeripar, a hazug, megvett álszakemberek rettegésben, terrorban tartják az embereket, megzsarolva, fenyegetve és minden alapot nélkülöző szigorításokkal elveszik az alapvető emberi jogainkat!

Ebben az írásban szándékosan ismétlődően megjelenik két szó. Nem véletlenül.

Szent meggyőzödésünk, hogy jelenlegi világunkat a hazugság és az őszinteség  harca dönti el!!!

Nézzük szeretett hazánkat!

Nem elég, hogy a kamu, megélhetési pártok is mind kivétel nélkül hazudnak, érdekek mentén befolyásolják ( a befolyásolható ) választókat,  de már a civilek is eljutottak egy elfogadhatatlan szintre.

Szeretett volna az egyesületünk is nyilvánosan fellépni a hazugságok ellen, szerettünk volna összefogni más civilekkel, erőt mutatva együttmüködni a jövőnk érdekében, de nem lehet!

Még nem lehet, mert olyan amatőr szinten szerveznek megmozdulásokat, olyan önző, magamutogató szinten, értéktelen létszámmal mutatkoznak, hogy azzal azonosulni értelmes embereknek nem szabad. Főleg nem úgy, hogy napok óta azt látjuk a közösségi felületeken, hogy ezek a „nagy rendszerváltó, hazafiak” ugyanúgy hazudoznak (tisztelet a kivételnek!!!), ugyanúgy gyűlölködnek mint akik ellen ki akarnak menni tüntetni.

Mi a megoldás?

Az az egyetlen megoldás, hogy totálisan ki kell zárni a hazugságot, őszintének kell lenni és összefogva megváltoztatni ezt a hazug érdek és pénz központú hataloméhes világot.

Kezdjük végre el a valódi összefogást, a hiteles kommunikációt, függetlenül vallásoktól világnézetektől, bőrszínektől!

Csak és kizárólag az őszinteség vezessen bennünket, mégha sok, sok „pofonerdőbe” is szaladunk emiatt!