Immár kilencedik alkalommal kerül megszervezésre a Te Szedd országos szemétszedési akció, amelyhez a Nemzetmentő Radikális Egyesület is csatlakozik.

Segítünk a tagjainknak, szimpatizánsainknak, követőinknek, hogy lehet ehhez az országos akcióhoz csatlakozni.

Az interneten az alábbi linken  minden információ elérhető.

http://szelektalok.hu/teszedd-onkentesen-a-tiszta-magyarorszagert-2021/

Annak ellenére, hogy az egyesület munkája elsősorban arra irányul, hogy a szemét ne kerüljön ki a természetbe, az erdőkbe, mezőkre, nagyon fontosnak tartjuk, hogy gyerekeket is bevonva egyre több szemétszedési akcióban vegyünk részt!

A családokon, oktatási intézményeken keresztül kell elérni azt, hogy a felnövő generációknak ne legyen természetes az az állapot, amit most látunk.

Ne járjunk térdig szemétben ha kirándulni megyünk, súlyos büntetéseket vonjon maga után még egy cigaretta csikk kidobása is az autóból. Ahhoz, hogy eredményt érjünk el, tudjuk, hogy sok munka , sok idő kell, de nem adjuk fel.

A Te Szedd akcióval kapcsolatban az a kérésünk, hogy akinek nincs rá ma ideje, csak hét végén, akkor menjen ki a csaladjával, barátaival pár órára hét végén.

Ha erre sincs lehetősége, akkor a szűk lakókörnyezetében (ház, lakás, kert, árokpart, stb. környékén takarítson kicsit)

Csak egy nagyon fontos adat, hogy mennyire érdemes csatlakozni ehhez az akcióhoz (okt.18-okt24-ig).

Tavaly ugyan elmaradt, de 2019-ben több ezer tonna (!!!!) szemetet szedtek össze az önkéntesek!!!

Mindenkit nagy tisztelettel kérünk, hogy szánjon rá pár órát és legyen részese az ország legnagyobb szemétszedési, takarítási akciójának!

Amennyiben meg is örökítik pár fotóval, azokat nagy szeretettel várjuk, küldjék el nekünk közzé tesszük. https://www.facebook.com/nre.hu   

Kövessenek bennünket továbbra is és ha lehetőségük van rá támogassák nemzetmentő munkánkat! Köszönjük!

Bankszámlaszámunk: 10104820-77792500-01005003 Budapest bank
Kép forrása: Teszedd