Hetek óta szaporodnak a kérdések, levelek, üzenetek felénk azzal kapcsolatban, hogy ebben a káoszban kire szavazzon most egy nemzetét, családját, életét, jővőjét féltő civil magyar ember?!

Ezért úgy döntöttünk, hogy az NRE fb. oldalán a következő hónapokban hiteles, valódi információkkal jelentkezünk, hogy segítsük a tisztánlátást!

 

Egyesületünk tagjai és szimpatizánsai között is sok olyan ember van aki az elmúlt évtizedekben megjárta a pártokráciát is, de a nagyrészt  hazug, pénz és hatalom centrikus megélhetési világ helyett a civil szerveződések erősítését választották.

Ezért tudunk totálisan a valóságnak megfelelő infókat adni, sem bal, sem jobb oldalnak nem kedvezve. Csak a valóságot fogjuk leírni minden anyagi, hatalmi és személyi vagy kényes  kérdésben is. Volt pártelnökök, országgyűlési képviselők, különböző pártok már kilépett közép és felső vezetői, valamint szakemberek, jogászok segítenek nekünk, Nektek eligazodni a káoszban!

Alap nálunk, hogy az egyesület PÁRTPOLITIKA mentesen tevékenykedik, (attól természetesen mindannyian napi szinten politizálunk) de pont a pártpolitika tett róla, hogy szégyen gyalázat, de csak párt listára lehet szavazni, civilek nem állíthatnak az országgyűlési választásokra listát.

Tehát az első és nagyon fontos infó: -Annak ellenére, hogy a választásra jogosultak és a választást eldöntő állampolgárok75-85 %-a egyetlen pártnak nem tagja, szó szerint arra vagyunk kényszerítve, hogy civilként egy párt listára szavazzunk ha élni szeretnénk választói jogunkkal, mert civil lista nem lehet?!

Ne tévesszen meg senkit ha azt látja egy szavazólapon, hogy X.Y. független, ugyanis ha nem egy párt nevében indul, hanem valódi független akkor a bejutási esélye 0,001 %.

1990 és 2018 között összesen 12(!!!!) független képviselő jutott be a T. házba úgy, hogy abból  1990-ben 9 fő, utána 1994-ben, 1998-ban és 2010-ben 1-1 fő….és ahogy fentebb írtuk a civilek listán indulási joga elvéve, magyarul CSAK PÁRTLISTÁRA lehet szavazni a nagy  többségben nem párttagoknak?!

Azt pedig párt szimpátiától függetlenül tudjuk, hogy a két nagy tömbön kivül (Fidesz-KDNP, ill. 6 párti ellenzéki összefogás) olyan törpe, megélhetési, vicc és kamu pártok indulnak  akikre a leadott szavazatok nagy eséllyel nemcsak, hogy elveszett szavazatok, de kontraproduktívan azt az oldalt segítik akik ellen az adófizetők pénzéből száz milliókat elszórva kampányolnak.

Vegyünk egy példát!!!

Ha például jobboldalinak mondott törpe pártra, pártokra szavaz több százezer választó, akkor ugyan honnan veszik el a szavazatok többségét?…..természetesen a Fidesztől….és kit támogatnak ezzel?….hát az általuk hiteltelennek mondott ellenzéki összefogást akikkel össze nem fognak, akik ellen nagy erőkkel kampányolnak?!

Ha baloldali érzelmű törpe pártok szavazatait nézzük pont fordított a helyzet! Ők a balliberális és ki tudja minek nevezhető ellenzéki oldaltól veszik el a szavazatok többségét , de ezzel a Fideszt segítik!?

Ugye, ugye mennyire más a helyzet ha ilyen megvilágításban is megnézzük a dolgokat.

Nagyon sok terület van sajnos amivel az átlag ember nincs tisztában, (a pártoknak nem érdekük ezeket elmondani) ezért úgy gondoljuk ez is a nemzetmentő munka része, ha valódi, hiteles tényekkel, infókkal segítünk.

Majd mi elmondjuk és döntsék el Önök, döntsétel el Ti, hogy van e kisebbik rossz és szabad e a kis pártokra elszórni a szavazatokat!!!

 

Írjanak az info@nre.hu-ra, kérdezzenek bátran….nálunk nincs tabu téma minden kérdésre  megkeressük a választ. A törvényeket betartva bármelyik párt, bármelyik indulójáról, a közérdekű adatbázisokból (NAV, cégnyilvántartó, bíróság, rendőrség, önkormányzatok  stb.)megkeressük a válaszokat.

Választási szakértőink és a pártokat megjárt, már kilépett civilek pedig elmondják mindazt, ami a „színfalak mögött zajlik”, amit az átlag halandó nem tudhat meg soha a kampányokból!!!

Talán így segítünk, hogy azok az X-ek oda kerüljenek, vagy pont oda ne kerüljenek ahova sokan szánják! Egyik oldalt sem kiméljük vagy dicsérjük, csak az igazság, a valódi számok, adatok számítanak. Ne feledjük a nemzetmentő munka nem szavakból, mesékből áll, hanem a hiteles kommunikáció, információ áramlás mentén végezhető csak!

A következő részben részletesen beszámolunk a képviselőjelöltek kampánypénzéről, a képviselők keresetéről és minden juttatásukról, sok milliós havi költségtérítésükről, hogy tisztán lássák miért(is) megy a harc. Mert ugye a hatalmas pénz és hatalomvágy a 199 képviselő egy részénél (tisztelet a nem kevés kivételnek)nem a képviseletrő szól….miért nem?

Ha meg tudják a valódi jövedelmüket és hatalmi befolyásukat akkor a meglepetés mellet érteni is fogják!

Kövessenek bennünket, jövünk majd a részletekkel és a kérdésekre a válaszokkal!

https://www.nre.hu

https://www.facebook.com/nre.hu

Kép forrása: edeleny.hu