Sokan feltehetik a kérdést miért foglalkozik egy nemzetmentő nevű egyesület a” járvány” hisztériával, a „járvány” kezeléssel!

Vissza kérdezünk:

Mi a lenne veszélyesebb a nemzetünkre mint ez az őrület ami lassan két éve zajlik szerte a világban?!

Szerintünk most semmi. Ez korunk legnagyobb háborúja, csak ezt nem fegyverekkel, hanem vírussal és az emberek megosztottságával vívják, vívjuk.

Reménykedtünk sokan, hogy nem jut el a társadalom, nem jut el a világ erre a szintre.

Hittük sokáig, hogy nem tudják az embereket egymásnak uszítani annyira, hogy testvér a testvérnek, barát a barátnak legyen ellensége, gyűlölője.

Tévedtünk…….. sikerült!!!

Eljutott a világ odáig, hogy egy társadalmi réteg számára már semmilyen konkrétum, tény, igazság nem számít, csak és kizárólag a médiából táplálkozva rettegésben, tudatlanságban éli gyűlölködve az életét.

Még ez talán annyira nem verné ki a biztosítékot, mert hihetnénk, hogy a normalitás párti többség majd visszabillenti ezt a hazug világot a valóságba.

De amikor már ezer sebből vérzik a világhatalmi játszma……. amikor már a politikusok és celeb orvosok azzal sem törödnek, hogy napi szinten ellentmondások tucatját kommunikálják, nyíltan hazudnak…..amikor már az agymosott felelőtlen emberek önként és vidáman viszik gyerekeiket egy kisérleti védőoltásnak nem nevezhető injekció beadására…..amikor a sportpályákon naponta esnek össze valamikor makk egészséges élsportolók akik szét vannak oltva, agyon vannak tesztelve……amikor a kórházakban már a hatalom által is elismerten ugyanannyi, vagy több oltott fekszik……amikor az állítólagos világjárvány szelektíven támad( nyáron, vadászati világkiállításon, futtbal EB-n, százezres békemeneten stb nem), de egy családi rendezvényen, temetésen igen?!…..amikor a ki tudja hányadik hullámot, variánst milliók „élik túl” egyetlen oltás nélkül úgy, hogy a mindmeghalunk ha nem oltatunk fenyegetésük totál megbukott……amikor fenyegetni, zsarolni, tönkretenni kell emberek millióit, hogy oltasság magukat egy sebtében fiókból előrántott oltóanyaggal, AMIRE SEM A GYÁRTÓ, SEM A FORGALMAZÓ, SEM AZ ÁLLAM, SEM A BEADÓ ORVOS NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET???!!!…..Nos akkor már egy nemzetét, családját a jövőjét féltő civil egyesületnek is meg kell szólalni, HOGY EDDIG ÉS NEM TOVÁBB!!!

Több védőoltást kapunk (kötelezően )életünk folyamán, főleg gyermekkorban, nagyon helyesen. Ahogy fejlődött, fejlődik az orvostudomány mindig megbízhatóbban.

De ezek a mostaniak semmilyen formában nem megbízhatóak, soha megfelelő módon be nem vizsgált oltóanyagok. Viszont hatalmas, leírhatatlan profitot hoznak a gyártóiknak annak ellenére, hogy nem tartoznak a valódi védőoltások közé. Ezt szakértő, nem celeb orvosok, kutatók mondják!!!

Most mégis ott tartunk, hogy nem kell nekünk idióta világvége elméleteket olvasgatni bulvár újságokban, mert itt van a való világban.

A legszörnyűbb dolog az, hogy mindezért MI EMBEREK VAGYUNK A FELELŐSEK!

Igen mi, mert hagyjuk, mert eltűrjük, mert elfogadjuk az elgogadhatatlant.

Igen mi, mert nem foglalkozik egy nagy réteg azzal, hogy ez nem egy „vírusról”, nem EGY OLTÁSRÓL szól hiszen minden hazugságot tovább hazudva, már szinte életfogytig tartó oltakozásról beszélnek?! Védettséginek hazudott diszkriminatív kártyákról akkor amikor az oltott is fertőz és fertőzödhet????!!!!!

….HOGY LEHET VALAKIT VÉDETTNEK HAZUDNI, DISZKRIMINATÍVAN MEGKÜLÖNBÖZTETNI HA NEM VÉDETT AKÁRHÁNY OLTÁS UTÁN SEM???

Milyen agy kell ahhoz, hogy ezt a rengeteg hazugságot végre mindenki felfogja.

Szerte a világban milliók vannak az utcákon, ellenállnak, tüntetnek, de ez nem elég!

Nekünk embereknek kell azonnal megváltozni, mindenkinek, mindenkivel kommunikálni.

Nem gyűlölködve, nem haragból, hanem szeretettel a föld nevű bolygó jövőjének megmentése érdekében, mert tényleg vége lesz a normális életnek és jön egy zombi elfajzott világ!!!

Akinek biztonságot ad, akinek a lelki békéjéhez ez kell oltassa be magát.

DE a kötelező oltásokat, a diszkriminációt, a társadalmi megbélyegzés minden formáját elutasítjuk, emberi jogainkhoz ragaszkodunk.

Ne legyen OLTOTT és OLTATLAN, ne legyen ez a gyűlölködés, ne engedjük ezt a hatalmas háttérhatalmi világot tovább terjeszkedni!

A vírus fertőzések ellen védekezni kell annak ellenére, hogy a vírusokkal együtt élünk mióta a világ világ. Sokan halnak meg sajnos különböző járványokban évszázadok óta, de a rohamos fejlődésnek köszönhetően, a  mindig fejletebb orvostudomány jóvoltából ez folyamatosan jobb lesz, jobb lehetne. Most viszont egy bizonyos érdekkör ezt a fejlődést, ezt az orvostudományt az emberek ellen fordította. Közösen tegyünk érte, hogy ne okozhassanak több kárt a világnak, legyen vége ennek az őrületnek, mentsük meg a jövőnket!!!

Egészséges életmóddal, tisztességes emberi kapcsolatokkal, megfelelő biztonságú védőoltásokkal, intelligens higienikus privát szféránkkal tudunk tenni a legtöbbet,

TEGYÜK MEG!!!

https://www.nre.hu

https://www.facebook.com/nre.hu

Kép forrása: korkep.sk